Joulu Ensimmäinen

Sulje silmäsi ja kuvittele, miltä joulu on näyttänyt, tuoksunut ja tuntunut isovanhempiemme lapsuudessa. Joulu Ensimmäinen kuljettaa meidät tänä vuonna joulun sanoman äärelle kauniilla ja herkällä tavalla. Juhla toimii aikamatkana vuosikymmenten takaiseen jouluun, jolloin kodit olivat täynnä lämpöä, tunnelmaa ja hiljentymistä. Joulu Ensimmäinen haluaa tarjota mahdollisuuden palata tuohon herkkyyteen kaupallisen hysterian sijaan. Juhlassa tullaan kuulemaan koskettavimpia joululauluja uusilla sovituksilla maustettuina. Joulu Ensimmäinen on loistava mahdollisuus rauhoittua ja hiljentyä joulukiireiden keskellä!

PAIKKA

Kampustalon Seinäjoki-sali
Kalevankatu 35
60100 Seinäjoki

AIKA

18.12.2016

ESITYKSET

klo 16:00 // klo 19:00

LIPUT

10€ // alle 12-vuotiaille vapaa pääsy

LAPSET

Houm Kids järjestää lapsille oman Joulu Ensimmäinen -juhlan klo 16:00 näytöksen aikana. Lasten Check-In on 15:15-15:50 Kampustalon aulassa. Lapset jaetaan tuttuun tapaan kolmeen eri ikäryhmään, jotka ovat 0,5-2 -vuotiaat, 3-6 -vuotiaat ja 6-12 -vuotiaat.

ANTAMINEN

Sekä klo 16:00 että klo 19:00 näytöksissä tullaan keräämään vapaaehtoinen rahalahja, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä myöhemmin ilmoitettavaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Näin jokaisella on mahdollisuus osallistua joulumielen eteenpäin viemiseen.

Joulu Ensimmäinen -lipunmyynti

Siirry tästä verkkokauppaan ja varaa siten itsellesi sekä ystävällesi liput joulun tunnelmallisimpaan juhlaan!

 

OSTA LIPUT