TÄMÄ ON HOUM

Evankeliumi ei ole sanoma täydellisistä ihmisistä, vaan täydellisestä Jumalasta, joka rakastaa epätäydellisiä ihmisiä. Houmissa uskotaan hyvään Jumalaan, joka on sinun puolellasi ja rakastaa sinua kaikissa olosuhteissa. Jumalalle jokainen on yhtä kallisarvoinen ja tätä samaa hyväksyvää rakkautta haluamme seurakuntanakin välittää. Meille seurakunta on hengellisen kodin lisäksi myös perhe, jossa paikkaa ei ansaita, vaan siihen kuulutaan. Houmissa ollessasi kuulut seurakuntaperheeseen huolimatta siitä kuka olet, tai mistä tulet. 

Johtavat pastorit

NIKLAS & TANJA NIEMELÄ

Meille seurakunta edustaa ihmisjoukkoa, jonka yhdistävä tekijä on Jumalan synnyttämä rakkaus toisiamme kohtaan. Seurakuntamme nimi, Houm, kantaa jo ytimessään ajatusta yhteenkuuluvuudesta ja kodista. Haluamme nähdä seurakunnan, jossa jokainen kohdataan yksilönä – arvokkaana ja ainutlaatuisena perheenjäsenenä. Haluamme myös omalla esimerkillämme näyttää, että jokaisen perheenjäsenen tärkein tehtävä onkin lähteä eksyneen perään, jotta juuri hän voisi tulla löydetyksi. Aivan kuten Jeesus teki meidän vuoksemme. Yksi kaikkien, ja kaikki yhden puolesta.

TAPAHTUMAT

HOUM CONFERENCE

Lue lisää

JOULU ENSIMMÄINEN

Lue lisää

ANTAMINEN

Houmin visiona on olla seurakunta, joka rakastaa Jeesusta. Houm haluaa ravistella Suomen kristillistä perimää ja levittää ilosanomaa rakastavasta Jumalasta koko maahan, aina pohjoisesta etelään. Vaikka visiomme on suuri, uskomme siihen täydestä sydämestämme. Houmin toiminta rahoitetaan täysin vapaaehtoisten lahjoitusten turvin, joten haluamme haastaa juuri Sinut mukaan tukemaan yhteistä tavoitettamme!

Lahjoittaminen onnistuu tilisiirrolla sekä Houmin Sunnuntaiden yhteydessä kerättävän rahalahjan yhteydessä niin käteisellä kuin pankkikortillakin. Alla tarkemmat ohjeet tilisiirtoja varten.

Tilinumero: FI89 4108 0010 3901 96 Saaja: Houm Kirkko Viite: 10100 Rahankeräysluvan myöntäjä Pohjanmaan poliisilaitos (RA/2017/1255 vetoaminen koskee Pohjanmaan poliisilaitoksen aluetta)