HOUM KIDS

Lapset ovat Jumalan antama lahja ja ansaitsevat sen arvoisen kohtelun! Turvallisuus, rakkaus ja terve hengellisyys ovat seurakuntamme lapsityötä ohjaavia arvoja. Lapsityön tarkoituksena on antaa sinulle ja koko perheellesi mahdollisuus osallistua Houmin Sunnuntaihin.

 

HOUM KIDS 3-6 -vuotiaille

3-6 -vuotiaille lapsille järjestetään hoito Vanhan Takomon yläkerrassa sijaitsevissa lasten tiloissa. Tilaisuuden aikana lapsille pidetään jumalanpalvelus, jonka jälkeen ohjelmassa on vapaata leikkiä sekä ohjaajien suunnittelemaa tavoitteellista toimintaa. Lapsille tarjotaan aina tilaisuuksien aikana myös pieni välipala. Tilaisuudessa on aina mukana riittävä määrä aikuisia. Voit ilmoittaa lapsesi lastenhoitoon tuomalla hänet ennen tilaisuuden alkua yläkerran tiloihin.

HOUM KIDS 6-12 -vuotiaille

6-12 -vuotiaiden lastenhoito järjestetään Vanhan Takomon viereisessä rakennuksessa. Tilaisuuden runko muodostuu jumalanpalveluksesta, johon sisältyy lyhyt opetus sekä ylistystä. Jumalanpalveluksen jälkeen lapsilla on mahdollisuus keskustella päivän aiheesta pienissä ryhmissä. Tämän lisäksi ohjelmassa on pelejä, leikkiä ja ohjattua tavoitteellista toimintaa. Ilmoittautuminen lastenhoitoon tapahtuu ennen tilaisuuden alkua yhden ohjaajan ollessa vastaanottamassa tulijoita.