Onko salakavalasti ohi lipunut joulu ja ”ah-niin-ihanat” uuden vuoden pyhät jättäneet sinullekin jälkeensä jälleen tyhjän tunteen ja huulille hämmentyneen kysymyksen: Mitä seuraavaksi? Seuraavaksiko raadetaan jälleen puoli vuotta tässä ankeassa maailmankolkassa vailla valon pilkahdustakaan? Seuraava etappiko on se kesäloma, joka siintää jossain 180 päivän päässä. A-pu-a!! Tällaiset pohdinnat yllättävät minut yleensä aina joulun ja uuden vuoden jälkeen. Herään ihanasta kullanhohtoisesta juhlahumustani ympäröivään pimeyteen ja ARKEEN.

Tänä vuonna tammikuu on saanut kuitenkin ainakin minun kohdallani hiukan erilaisen aloituksen. Minun ja aika monen muunkin unelmat saavat nimittäin täyttymyksensä tänä vuonna, tässä kuussa ja oikeastaan jo kahden päivän päästä! Edeltävä syksy on ollut työntäyteistä aikaa, kun kaikkea on kasailtu hiljalleen paikalleen. Nyt, tammikuun 9. päivä kaikki alkaa olla valmista. Kokonaisen syksyn ajan me olemme muotoilleet juuri sinulle elämäsi seurakuntaelämystä. En oikein osaa sanoin kuvailla, mitä kaikkea tuo sunnuntaina ensi-iltansa saava Houmin sunnuntai pitää sisällään, se on ikäänkuin eräänlainen sekoitus kulttuuria, yhteisöllisyyttä, hauskanpitoa ja Jeesusta. Sen, miten kauniisti nuo kaikki osa-alueet sulautuvatkaan yhteen, voit tulla itse toteamaan sunnuntaina.

Jos mietit, onko tämä paikka todella sellainen mihin sinä voit tulla, voin vakuuttaa että kyllä on. Houmin sunnuntai on tarkoitettu kaiken ikäisille, kaikista taustoista tuleville ja kaikenlaisille ihmisille. Jos pelkäät ajatusta seurakuntaan tulemisesta, voit unhoittaa senkin. Olemme luoneet Houmin sunnuntain juuri sinua varten, etkä tule kokemaan asioita joita saatat seurakunnassa pelätä. Houmissa on tilaa hengittää.

Käytännön asioita: Houmin historian ensimmäinen sunnuntai saa alkunsa 11.1.2015 klo 17. Tule paikalle hyvissä ajoin, jotta saat rauhassa jättää tavarasi narikkaan ja varmistettua itsellesi istumapaikan. Lapsille on järjestetty ohjattua toimintaa tilaisuuden aikana, johon voit huoletta jättää yli kolmevuotiaan lapsesi. Houm Kidsiin voit ilmoittaa lapsesi infopisteellä Kampustalon aulatilassa klo 16.30 alkaen. Lapsille suunnattua toimintaa on järjestetty huolella ja teemana onkin ”karnevaalit”. Tiedossa on mm. pomppulinna, popcornia, hattaraa, kasvomaalausta ja kaikkea muuta, mitä lapsesi vain kuvitella saattaa. Jokainen lapsi on myös vakuutettu tapaturmien varalta ja heistä on vastuussa ammattitaitoinen Houm Kids-tiimi. Infopisteellä voit tiedustella lasten toiminnasta lisää. Kello 17 alkaa Houm sunnuntai, joka on tiivistetysti sanottuna todella laadukas kokonaisuus. Kokonaisuus, jollaista tuskin olet seurakunnassa aiemmin kokenut. Toivomme todella koko Houmin voimin, että tulisit jakamaan kanssamme tämän historiamme ensimmäisen sunnuntain. Tehdään siitä yhdessä ikimuistoinen!

Tanja Niemelä

Kirjoita kommentti