Loppuvuodesta 2016 sisälläni kihelmöi, ja oudon vahva varmuus oli vallannut minut. Seuraavasta vuodesta tulee ennennäkemätön, ajattelin itsekseni. Mutisin siitä Tanjalle saunan lauteilla ja taisin sen uskaltaa sunnuntaissakin sanoa ääneen. Enkä ollut ainut, joka näin oli kokenut, vaan juttelin useiden kanssa samasta sisäisestä varmuudesta. Tuo outo tunne ei ollut vain positiivista ajattelua, jolla yritti tsempata itseään tulevaan vuoteen, vaan se oli jotain, mitä Jumala oli asettanut sydämiimme.

Rehellisesti sanottuna alkuvuosi sujahti nopeasti ja yhtäkkiä oli jo ensimmäinen Houm Conference takana päin. Tapahtuman jälkeen ehdin pysähtyä hetkeksi ja alkuvuoden raportteja lukiessani hätkähdin. Vuoden 2016 aikana 79 ihmistä oli tehnyt päätöksen lähteä seuraamaan Jeesusta. Uskomatonta! Mutta nyt vuonna 2017 vajaassa kahdessa kuukaudessa jo 30 oli tehnyt tuon samaisen päätöksen. Hieroin silmiäni, ja katsoin uudelleen. Outo sisäinen tunne oli muuttunut näkemiseksi.

2. Kor. 6:2 ”Sopivalla ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut. Nyt on sopiva aika, nyt on pelastuksen päivä.”

Niin usein löydän itseni unelmoimasta, että Jumala tulee joskus tulevaisuudessa toimimaan ihmeellisellä tavalla tai muistelemasta tarinoita, miten Hän on joskus toiminut. Mutta Jumala ei ole ainoastaan eilisen tai huomisen Jumala – nyt on sopiva aika, NYT on pelastuksen päivä.

Revival Now ei ole ainoastaan maaliskuun teemamme tai saarnasarja, vaan se on tuo outo tunne, jonka Jumala asetti seurakuntamme sydämen sykkeeksi. Jumala haluaa NYT pelastaa perheenjäsenemme, ystävämme ja ihmiset ympärillämme. Olen kuullut lukuisia tarinoita siitä, että seurakunnassamme jonkun ystävä, naapuri tai kokonainen perhe on lähtenyt seuraamaan Jeesusta. Haluan rohkaista ja uskoa, että Sinun läheisesi tarina on pian yksi samanlainen kertomus näiden upeiden kiitosaiheiden joukossa.

Kenet sä kutsut seurakuntaan tulevien viikkojen aikana?

Niklas Niemelä, johtava pastori

Kirjoita kommentti