Aurinko pilkahtelee jo lämpimästi pilvien välistä, kun kevät raivaa tietään pakkasten läpi. Houm on nyt vakiinnuttanut asemaansa Seinäjoen katunäkymässä tuoden uusia elementtejä suomalaiseen melankoliaan. Eikä liene liioittelua sanoa, ettei Seinäjoki ole enää entisensä. Joko olet vieraillut Houmin sunnuntaissa? Olet tai et, tämän viikon sunnuntaina 22.2. Houmin sunnuntai kokoontuu Kampustalon viihtyisään miljööseen. Älä jätä tätä sunnuntaita välistä, sillä odotettavissa on niin suuria uutisia, että niiden kuulemista ei kannata jättää kenenkään välistä. Tule kokemaan historiallisia hetkiä kanssamme!

Kevään korvalla myös Houmin hiljaiseloa viettänyt blogi saa uutta elämää. Olemme nimittäin räätälöineet uudenlaisen kirjoittajien tiimin, jonka kautta myös blogi henkii entistä enemmän Houmin omaleimaista kulttuuriaan. Pääsemme eri näkökulmista lukemaan, mitä on Houm: niin äänentoistopöytien ja lavojen takaa, kuin narikasta, kahvilasta sekä Host -tiimistäkin. Meillähän on yksi yhteinen koti, jossa jokaisella on oma tarina kerrottavanaan. Nyt saamme myös lukea noita tarinoita eri sydämiltä. Samaa teemaa lähtee tukemaan sosiaalisesta mediasta tutuksi tulleet henkilökuvat. Henkilökuvien henkilöt ovat kaikki oikeita Seinäjoen katuja tallaavia Houmilaisia, joiden elämä on kenties saanut uutta sisältöä viime aikoina. Henkilökuvissa pyrimme tuomaan esille erilaisia näkölulmia esittelemällä erilaisia, eri ikäisiä ja eri taustoista tulevia Houmilaisia tutustuttavaksesi.

Lopuksi pieni syvällinen pohdinta tälle kauniille keskiviikolle. Kuka oletkaan, pysähdy nyt hetkeksi aloillesi. Istahda sohvalle, katso ikkunasta ulos ja hengitä. Eikö elämä olekin kallisarvoista ja kaunista? Liian usein sitä ei kuitenkaan muista katsoa tai pohtia, sillä arki saa kaiken näyttämään kiireen keskellä harmaalta. Jumala on kuitenkin räätälöinyt juuri tämän päivän yllättääkseen meidät. Joka aamu kun aurinko nousee, taivas värjäytyy sen säteistä eri tavalla. Joka ilta lumi kimaltaa katuvalojen loisteessa uudella pilkkeellään. Elämä on kuin muuttuva maalaus, jonka jokaisen päivän uudet värit, kuviot ja syvyydet luovat eteemme erilaisen kokonaisuuden. Pysähdy ja nauti. Elämää ei koskaan voi elää, kuin tämän hetken. Nautitaan tämän päivän kanvaaseen muotoutuneesta maalauksesta, sillä muuta meillä ei ole.

Tanja Niemelä

Kirjoita kommentti