Olemme kirkko niille, jotka eivät ole tottuneet käymään kirkossa. 

Visio

1. Meillä on unelma kasvavasta seurakunnasta, joka toivottaa uudet ihmiset tervetulleiksi kotiin ja jonne ihmiset ylpeinä tuovat ystäviään. Unelmoimme kodista johon uskaltaa tulla omana itsenään ja tietää kuuluvansa ennen kuin edes uskoo.

2. Meillä on unelma seurakunnasta, joka on perhe jakaen elämää ja uskoa yhdessä. Unelmoimme yhteisöstä, jossa ihmiset tahtovat olla ystäviä pelkän ystävällisyyden sijaan ja perheestä jossa paikkaa ei tarvitse ansaita.

3. Meillä on unelma uuden ajan seurakunnasta, joka kertoo muuttumattoman sanoman Jeesuksesta Kristuksesta yksinkertaisella, ymmärrettävällä ja luovalla tavalla.

4. Meillä on unelma seurakunnasta, jonka keskipisteenä on Jeesus. Unelmoimme yhteisöstä, joka kokoontuu ylistämään Jumalaa täydestä sydämestään, kokien Hänen läsnäolonsa ja yliluonnollisen voiman keskellään.

5. Meillä on unelma juhlivasta seurakunnasta, joka pitää häpeilemättömästi hauskaa ja nauttii elämästä, sekä yhteisestä matkastaan.

6. Meillä on unelma kukoistavasta seurakunnasta, jossa yksilöt, avioliitot ja perheet pystyvät kohtaamaan elämän haasteet luottaen Jumalaan, rakentaen elämänsä hänen varaansa.

7. Meillä on unelma seurakunnasta, jossa jokainen ymmärtää elävänsä suurempaa tarkoitusta varten. Unelmoimme suuresta joukosta maailmanmuuttajia, joille on kunnia palvella Jumalaa ja ihmisiä koko sydämestään antaen parhaansa.

8. Meillä on unelma seurakunnasta, joka on hengeltään antelias: rahassa, ajassa ja rakkaudessa. Seurakunnasta joka elää kaupunkiensa parhaaksi ja jolla on aina enemmän kuin tarpeeksi ollakseen siunaukseksi myös muille.

9. Meillä on unelma rohkeasta seurakunnasta, joka tavoittaa Suomen pohjoisesta etelään. Unelmoimme seurakunnasta, joka elää täysillä tänään jättääkseen perinnön seuraavalle sukupolvelle.

10. Meillä on unelma seurakunnasta, jossa sinä olet osana.

Missio

Meidän tehtävä on auttaa ihmisiä seuraamaan Jeesusta koko elämällään.

Koodi

Keep it street

Emme ole huvijahti uskoville, vaan pelastusvene hukkuville. Rakennamme kirkkoa ensisijaisesti niille, jotka eivät ole tottuneet käymään kirkossa. Pidämme uudet ihmiset mielessä kaikkea toimintaa suunniteltaessa ja tehdessä. Haluamme puhua ymmärrettävästi ja olla vetovoimainen seurakunta. Evankeliumi kuuluu kaduille!

Keep it fun

Oikea asenne takaa menestyksen. Tehtävämme on vakava, mutta haluamme nauttia matkasta. Positiivinen puhe ja optimistinen ajattelu ovat tärkeitä tekijöitä tulevaisuutta luotaessa. Iloinen ja vapaa tunnelma on ilmapiiri, jossa jokaisen on helppo hengittää. Haluamme pitää hauskaa ja juhlia pienimpiäkin voittoja.

Keep it wow

Rakastamme Jumalaa ja ihmisiä. Haluamme antaa parasta ja ylittää odotukset. Erinomaisuuden kulttuuri ei tarkoita täydellisyyttä, vaan että tekee parhaansa. Haluamme antaa jokaiselle viiden tähden kokemuksen ja siksi kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin.

Keep it bold

Sanomamme ei koskaan muutu, mutta metodien täytyy muuttua. Haluamme rohkeasti luoda uutta ja löytää parempia tapoja toimia. Unelmoidessa itseämme suurempia unelmia saamme nähdä Jumalan toimivan. Haluamme uskaltaa epäonnistua, oppia virheistä ja tähdätä taivaisiin.

Keep it Jesus

Meidän sanoma on Jeesus. Usko ja uskonto sekoitetaan monesti, mutta meille uskossa on kyse Jeesuksesta. Jeesus riittää ja on vastaus kaikkiin tarpeisiimme. Armon sanomassa on voima saada elämämme kukoistamaan. Taistelemme pitääksemme uskon yksinkertaisena.

Liity sähköpostilistalle