Olemme kirkko kaikille ja tehtävämme on auttaa ihmisiä seuraamaan Jeesusta koko elämällään.

Visio

1. Meillä on unelma kasvavasta seurakunnasta, joka toivottaa uudet ihmiset tervetulleiksi kotiin ja johon ihmiset ylpeinä tuovat ystäviään. Unelmoimme yhteisöstä johon uskaltaa tulla omana itsenään ja tietää kuuluvansa ennen kuin edes uskoo.

2. Meillä on unelma seurakunnasta, joka on perhe jakaen elämää ja uskoa yhdessä. Unelmoimme yhteisöstä, jossa ihmiset tahtovat olla ystäviä pelkän ystävällisyyden sijaan ja perheestä jossa paikkaa ei tarvitse ansaita.

3. Meillä on unelma uuden ajan seurakunnasta, joka kertoo muuttumattoman sanoman Jeesuksesta Kristuksesta yksinkertaisella, ymmärrettävällä ja luovalla tavalla.

4. Meillä on unelma seurakunnasta, jonka keskipisteenä on Jeesus. Unelmoimme yhteisöstä, joka kokoontuu ylistämään Jumalaa täydestä sydämestään, kokien Hänen läsnäolonsa ja yliluonnollisen voiman keskellään.

5. Meillä on unelma juhlivasta seurakunnasta, joka pitää häpeilemättömästi hauskaa ja nauttii elämästä, sekä yhteisestä matkastaan.

6. Meillä on unelma kukoistavasta seurakunnasta, jossa yksilöt, avioliitot ja perheet pystyvät kohtaamaan elämän haasteet luottaen Jumalaan, rakentaen elämänsä hänen varaansa.

7. Meillä on unelma seurakunnasta, jossa jokainen ymmärtää elävänsä suurempaa tarkoitusta varten. Unelmoimme suuresta joukosta maailmanmuuttajia, joille on kunnia palvella Jumalaa ja ihmisiä koko sydämestään antaen parhaansa.

8. Meillä on unelma seurakunnasta, joka on hengeltään antelias: rahassa, ajassa ja rakkaudessa. Seurakunnasta joka elää kaupunkiensa parhaaksi ja jolla on aina enemmän kuin tarpeeksi ollakseen siunaukseksi myös muille.

9. Meillä on unelma rohkeasta seurakunnasta, joka tavoittaa Suomen pohjoisesta etelään. Unelmoimme seurakunnasta, joka elää täysillä tänään jättääkseen perinnön seuraavalle sukupolvelle.

10. Meillä on unelma seurakunnasta, jossa sinä olet osana.

Missio

Meidän tehtävä on auttaa ihmisiä seuraamaan Jeesusta koko elämällään.

Tilaa uutiskirje ja hyppää mukaan Houmin rytmiin!