SUNNUNTAI

Sunnuntai on Houmin tärkein päivä, sillä tuolloin seurakuntaperheemme kokoontuu Vanhalle Takomolle kohtaamaan Jumalaa ja toisiaan. Houmin Sunnuntai on matalakynnyksinen jumalanpalvelus, jonne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Houmin Sunnuntai järjestetään joka viikko klo 17.

 

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN

Vanha Takomo sijaitsee osoitteessa Rengastie 31, Seinäjoki. Mikäli saavut paikalle autolla, voit jättää autosi Vanhan Takomon pihaan, josta löytyy runsaasti parkkitilaa. Host-tiimin jäsenet ovat jo ovella vastassa toivottaen tulijat tervetulleiksi!

LAPSET

Houm Kids järjestää Sunnuntaiden ajaksi lastenhoidon, jotta Sinä voisit keskittyä rauhassa tilaisuuteen. Lastenhoito on tarkoitettu 3-11 -vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden lasten vanhemmille on varattu oma tila Vanhan Takomon salin takaosaan, joka on varusteltu leikkiaitauksella ja leluilla. Vaipanvaihtotila löytyy Staff-huoneesta wc-tilojen vierestä. 

AFTER CHURCH

Houmin viralliset jatkot eli After Church järjestetään satunnaisesti Vanhalla Takomolla, mutta useimmiten kuitenkin Seinäjoen ruokaravintoloissa. Ruokaravintoloista infotaan aina Houmin Sunnuntain yhteydessä. Kun After Church pidetään Vanhalla Takomolla, on kahviosta ostettavissa suolaisia ja/tai makeita herkkuja.