Houm Tampere

Olemme kristillinen yhteisö, joka on syntynyt halusta muuttaa ihmisten kuvaa Jumalasta, uskosta ja seurakunnasta. Rakennamme kirkkoa niille, jotka eivät ole tottuneet käymään kirkossa ja autamme ihmisiä seuraamaan Jeesusta koko elämällään.

Tervetuloa!

Sä olet aina lämpimästi tervetullut. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme, niin tiedät mitä tapahtuu seuraavaksi. Uskomme ystävyyteen ja elämään, jota jaetaan muiden kanssa, joten kutsu sun ystäviä rohkeasti mukaan.

Houm Kids

Seurakunta on perhe ja perheeseen kuuluu jokainen vauvasta vaariin. Tänä syksynä lapsille ei järjestetä erikseen toimintaa, vaan he ovat erittäin tervetulleita yhteisiin kokoontumisiin. Kokoamme uutta tiimiä, jotka haluavat panostaa seuraavaan sukupolveen ja kasvattaa tulevaisuuden maailmanmuuttajia.

Syksy 2021

Tämä syksy on uudelleen rakentamisen aikaa. Priorisoimme yhteen tulemisen ja yhdessä Jumalan kohtaamisen. Samalla etsimme parhaita tapoja toimia pandemian jälkeisessä maailmassa. Kokoontumiset on tarkoitettu jokaiselle jotka haluaa olla mukana rakentamssa seurakuntaa.

Liity sähköpostilistalle