Tiimit

Uskomme, että Jumala on antanut jokaiselle ihmiselle ainutlaatuiset kyvyt, lahjat ja intohimot. Seurakunnassa ei ole kyse muutaman ihmisen show´sta, vaan jokaisen antamasta panoksesta yhteiseen hyvään. Mikäli koet Houmin hengelliseksi kodiksesi, olet enemmän kuin tervetullut palvelemaan johonkin lukuisista tiimeistämme. Tiimeihin liittymisen edellytyksenä eivät ole suuret lahjat, vaan suuri sydän! Mikäli olet kiinnostunut Houmin tiimeistä, voit ilmoittautua sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai tiedustella tiimeistä Houmin Sunnuntaiden yhteydessä Vanhan Takomon infopisteeltä.

Tiimit

Houmin toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisten tiimiläisten voimin. Olkoon kiinnostuksen kohteesi mikä tahansa, on sille varmasti oma paikkansa Houmissa.

Mitä vaaditaan

Tiimeihin liittymisen edellytyksenä eivät ole suuret lahjat, vaan sydämen asenne ihmisiä ja heidän palvelemistaan kohtaan.

Ilmoittautuminen

Mikäli olet kiinnostunut Houmin tiimeistä, voit ilmoittautua sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai tiedustella tiimeistä Houmin Sunnuntaiden yhteydessä Vanhan Takomon infopisteeltä.