Uusi seurakunnassa

Tervetuloa

Meille seurakunta ei ole rakennus, vaan ihmiset sen sisällä. Siksi uskomme, että meitä ei ole kutsuttu käymään seurakunnassa, vaan olemaan seurakunta. Haluamme luoda yhteisön, jossa jokainen voisi kokea olevansa osa perhettä ja ymmärtää elävänsä suurempaa tarkoitusta varten. Olisi etuoikeus saada tutustua sinuun, sekä auttaa löytämään ympärillesi aidon yhteisön.

Pysy rytmissä

Tänä vuonna käymme seurakuntana matkaa, jossa harjoittelemme elämää Rabbin rytmissä. Uusi opetus ilmestyy joka toinen viikko, jonka jälkeen otamme aikaa viedä opitun käytäntöön. Käymme myös läpi Raamatunlukusuunnitelmaa, joka auttaa meitä kasvamaan suhteessamme Jeesuksen kanssa.

Liity yhteisöön

Rakennamme yhteisöämme Pienryhmien kautta. Pienryhmissä keskitymme yhdessä kasvamaan Jeesuksen seuraajina. Tällä hetkellä kaikki ryhmät ovat täynnä, mutta temme kaikkemme saadaksemme lisää ryhmiä. Voit kuitenkin jo ilmoittaa kiinnostuksestai tai kysyä lisää: info@houmchurch.fi.

Uusi uskossa

houm_2

Evankeliumi

Olemme onnellisia, että olet kiinnostunut uskosta tai lähtenyt jo seuraamaan Jeesusta. Uskomme Jumalan luoneen ihmiset yhteyteen kanssaan, mutta ihmiskunta lankesi syntiin ja tuo yhteys katkesi. Jumala rakastaa maailmaa niin paljon, että oli valmis tekemään kaikkensa tuon yhteyden palauttamiseksi ja siksi lähetti ainoan poikansa Jeesuksen. Jeesus eli elämän ilman syntiä ja siksi pystyi ottaa kantaakseen meidän rikkomukset. Jeesus mahdollisti yhteyden palautumisen voittamalla synnin ja kuoleman. Hän antoi henkensä, että voisimme elää.

Tapahtuman_kansikuva_2

Uskoontulo

Uskoontulo on kristityn ensimmäinen askel ja tarkoittaa yhteyden palautumista Jumalan kanssa. Ihmisen tunnustaessa oma syntisyytensä ja avun tarpeensa, hänestä voi tulla Jumalan lapsi hyväksymällä Jeesuksen ristinkuolema omalle kohdalleen. Tuosta hetkestä lähtien yhteys palautuu ja ihminen saa olla henkilökohtaisesti suhteessa Jumalan kanssa. Jos haluat hyväksyä Jumalan täydellisen rakkauden omalle kohdallesi, niin rukoile tämä lyhyt rukous:

“Kiitos Jumala, että haluat olla yhteydessä kanssani ja lähetit Jeesuksen tähän maailmaan. Uskon Jeesuksen antaneen henkensä myös minun puolestani. Tunnustan syntisyyteni ja tarvitsevani Jeesusta. Haluan oppia tuntemaan Sinut henkilökohtaisesti. Kiitos että saan olla tästä hetkestä eteenpäin lapsesi. Aamen!”

Mikäli rukoilit tämän rukouksen, niin olet Jumalan lapsi. Haluaisimme juhlia kanssasi tätä päätöstä ja auttaa sinua matkallasi eteenpäin. Kerro meille päätöksestäsi: info@houmchurch.fi

Kaste

Kaste on kristityn toinen askel. Siinä tunnustamme julkisesti sitä mitä sisällämme on tapahtunut - meistä on tullut Jeesuksen seuraajia. Kaste tapahtuu kastamalla ihminen veden alle ja nostamalla hänet ylös. Kaste edustaa Jeesuksen elämää, kuolemaa ja ylösnousemusta. Kasteessa meidän “vanha ihminen” upotetaan kasteen hautaan ja “uusi ihminen” nostetaan sieltä ylös. Voit ilmoittautua kasteelle tai kysyä lisää: info@houmchurch.fi

Alfa -kurssi

Kristityn elämässä on kyse yhteydestä Jumalan kanssa ja Jeesuksen seuraamisesta. Alfa on tutkimusmatka, jossa katsotaan uskoa ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevää videosarjaa. Lyhyiden videoiden jälkeen on mahdollisuus pohtia, epäillä ja kysyä kysymyksiä. Keskustelut käydään pienissä ryhmissä, joissa saa turvallisesti olla täysin rehellinen ja oma itsensä. Alfa sopii kristinuskosta kiinnostuneille ja jo uskonratkaisun tehneille. Tiedustele seuraavan kurssin alkamista: alfa@houmchurch.fi

Tilaa uutiskirje ja hyppää mukaan Houmin rytmiin!