yksi-sydan-tunnus

RAKENNETAAN KOTI YHDESSÄ

Yksi sydän

“Sukupolvi ylistää sukupolvelle Sinun tekojasi, ja he julistavat sinun voimallisia töitäsi.”

Ps. 145:4

Yksi Houmin kantavista arvoista on olla seurakunta, joka rakentaa alustaa tuleville sukupolville. Tällä viikolla Houmissa aloitetaan uusi jokavuotinen perinne järjestämällä Yksi sydän -Sunnuntai, jonka tarkoituksena on rakentaa seurakuntaa antamisen kautta. Uskomme, että vaikka Houmissa käy paljon erilaisia ihmisiä erilaisista elämäntilanteista, sykkii kaikkien sydämet samalle asialle: Tämän maan voittamiselle Jeesukselle! Sunnuntaina saamme kuulla Houmin pastorien visioita seurakuntamme tulevaisuudesta sekä siunata yhteistä seurakuntakotiamme antamalla omastamme. Tänä vuonna keskitytään kolmeen alla olevaan kohteeseen.

HOUM KIDS

Houm Kids tekee upeaa työtä lasten parissa viikosta toiseen! Houm Kidsien takana on joukko sitoutuneita palvelijoita, joilla jokaisella on suuri sydän. Houm Kidsien visiona on vahvistaa lasten uskoa, ja olla kasvattamassa heistä tulevaisuuden seurakunnan rakentajia.

Tänä vuonna haluamme panostaa lasten tiloihin ja mahdollistaa sitä kautta lasten viihtyvyyden entistä paremmin Houmin Sunnuntaiden aikana. Unelmoimme lasten tilojen perusteellisesta remontoinnista, jonka avulla tiloista olisi mahdollista luoda todellinen leikkimaa, jossa lapset viihtyvät, ja jonne vanhempien olisi turvallista jättää lapset tilaisuuden ajaksi.

 

Tarvittava summa 5000€
FI72 1140 3000 4489 96
Viite: 1119

5710/1/15 vetoaminen koskee Pohjanmaan poliisilaitoksen aluetta.

HOUM WORSHIP

Ylistyksellä on merkittävä rooli jokaisessa Houmin Sunnuntaissa ja se onkin yksi Houmin suurimmista voimavaroista. Olemme todella kiitollisia siitä, että seurakunnastamme löytyy monia lahjakkaita ihmisiä, jotka haluavat antaa musiikilliset lahjansa seurakunnan käyttöön.

Unelmamme on kertoa evankeliumia vielä laajemmin musiikin kautta. Houm Worshipin seuraava askel kohti tuota unelmaa on oman levyn tuottaminen. Uskomme, että levyn kautta monet tulevat saamaan toivoa paremmasta, oppimaan kuka Jeesus oikeasti on ja löytämään suunnan elämälleen. Haluamme kohdata ihmisiä kielellä, jota tämä aika ymmärtää. Houm Worshipin tavoitteena on julkaista levy alkuvuodesta 2017. Antamallasi lahjoituksella osallistut yhteisen unelmamme toteuttamiseen!

 

Tarvittava summa 15 000€
FI72 1140 3000 4489 96
Viite: 1135

5710/1/15 vetoaminen koskee Pohjanmaan poliisilaitoksen aluetta.

HOUM YOUTH

Syksyllä 2015 toimintansa aloittanut Houm Youth tavoittaa viikoittain kymmeniä 13-19 -vuotiaita nuoria. Heistä on kasvamassa upea tulevaisuuden sukupolvi, joka tulee jatkamaan Houmissa aloitettua työtä. Haluamme antaa tälle sukupolvelle perintönä seurakunnan, jota he voivat ylpeinä kantaa. Evankeliumi ei tule koskaan muuttumaan, mutta keinot sen levittämiseksi tulevat kehittymään koko ajan.

Jotta onnistuisimme tavoittamaan Seinäjoen nykyiset ja tulevat nuoret, tulee myös heidän viihtyvyyteensä panostaa. Toiminnan kasvaessa jatkuvasti haluamme seurakuntana sijoittaa uusiin moderneihin tiloihin, joissa Houm Youthin kokoontuminen mahdollistuisi ja jotka vastaisivat erityisesti nuorten tarpeita. Lahjoittamalla Houm Youthille tuet konkreettisesti nuorten parissa tehtävää työtä!

 

Tarvittava summa 5000€
FI72 1140 3000 4489 96
Viite: 1122

5710/1/15 vetoaminen koskee Pohjanmaan poliisilaitoksen aluetta.